Roquefort și Strudel de pere

Roquefort și Strudel de pere
Roquefort și Strudel de pere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 234 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați făină universală, apă caldă, unt plus 1/4 cană de unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 17%. Încercați Roquefort Și Strudel De Pere, Salată De Pere Roquefort, și Salată De Pere Roquefort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de făină, 3/4 cană de apă caldă, ulei și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare de mixer cu suport echipat cu accesoriu pentru șa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă la viteză medie3 minute (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Scoateți aluatul strudel din castron și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate de aluat în bilă; învelițifiecare în plastic. Refrigerați 1 minge de aluat peste noapte pentru strudel; congelați a doua minge de aluat pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Topiți 1 1/2 lingurițe de untîn tigaie mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Addpears și saut până la moale, aproximativ 4 minute.Se strecoară amestecul de pere, se aruncă sucurile, apoitransferați perele pe o foaie de copt cu margini,distanțându-se; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferperele răcite într-un castron mare. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați brânză, nuci pecan, făină și suc de lămâie la pere și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Așezați o cârpă de bumbac de 36x24 inci sau o față de masă curată pe o suprafață mare de lucru;asigurați toate cele 4 colțuri pe suprafața de lucru cu bandă pentru a le menține pe loc. Pânză de praf ușorcu făină. Desfaceți aluatul de strudel refrigerat și puneți-l în centrul pânzei pregătite;se presară ușor cu făină. Folosind sucitorul, întindeți aluatul cât mai subțire posibil fără a rupe, prăfuind ușor aluatul cu făină, după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Linia de coacere cu margini cu hârtie de pergament. Glisați mâinile sub centrul aluatului și trageți ușor cu palmele (nu degetele) spre margini, având grijă să nu tăiați aluatul și să vă întindeți până la dreptunghi subțire.Trageți ușor marginile aluatului cu flouredfingers pentru a forma dreptunghi de 34x18 inch.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați marginile pentru a formadrept dreptunghiular de 33x17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Tăiați aluatul dreptunghiularîn lungime în jumătate, formând două 33x8 1/2-inchdreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Ungeți fiecare aluat dreptunghiularușor cu unt topit, apoi stropițifiecare uniform cu 1 lingură de zahărși 1 lingură de pesmet uscat.Începând cu 1 inch de la 1 capăt scurt de aluat,lingura umplând transversal deasupra fiecărui unghi de aluat în bușteni de 1 1/2 inch lățime, lăsând o margine simplă de 1 inch pe laturile lungi ale ambelor unghiuri. Începând de la marginea pânzei mai aproape de umplere și folosind pânza ca ajutor, ridicați marginea pânzei și începeți să rulați aluatul de strudel(nu pânza) peste umplutură, închizând complet umplutura și formând 2 strudeli. Tuckin capete scurte de aluat și prindeți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Transferați strudelele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți strudelele peste tot cu unt topit.Se răcește cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptoruluiși preîncălziți la 375 F.
12
Coaceți strudelele până Lamaro auriu, aproximativ 40 de minute. Coolstrudels pe foaia de copt 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Tăiați strudelele în cruce în grosime de 1 inchfelii.
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Deși doar jumătate din aluatul de strudel este folosit în această rețetă, va trebui să faceți un lot complet de aluat pentru a obține cea mai bună textură. Jumătatea de aluat rămasă poate fi păstrată etanșă la aerîn congelator timp de până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Cu salata strudeland, se toarnă un alb ușor acido atingere de dulceață. Încercați Domaine
2
Pichot 2007" Domaine le peu de laMoriette " Vouvray (16 dolari), un Chenin Blanc din Valea Loarei din Franța.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista