Roquefort Souffl 8s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Roquefort souffl. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză roquefort, arpagic, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Spanac și Roquefort souffl 8s, Fidea Roquefort, și Cheeseburgeri Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți patru ramekine de 1 cană și acoperiți fiecare cu 1 lingură de Parmigiano ras.
Într-o cratiță medie, topiți cele 2 linguri de unt.
Adăugați făina și gătiți la foc moderat timp de 1 minut, amestecând constant.
Adăugați laptele, sarea și cayenne și gătiți, amestecând, până când sunt foarte groase și clocotind, aproximativ 2 minute. Răsturnați amestecul într-un castron mare și amestecați în Roquefort și restul de 1/4 cană de Parmigiano ras.
Bateți gălbenușurile și arpagicul.
Într-un alt bol, folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri ferme. Îndoiți albușurile bătute în amestecul de brânză până când nu rămân dungi.
Se toarnă amestecul în ramekins, umplându-le trei sferturi din drum; setați ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți sufletele timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt umflate și aurii.
Așezați sufletele pe farfurii și serviți imediat.