Romaine la grătar cu vinegretă de brânză albastră și bacon

Dacă aveți aproximativ 23 de minute la dispoziție în bucătărie, salata de romană la grătar cu vinegretă de brânză albastră și bacon ar putea fi o rețetă super fără gluten și primordială de încercat. Această rețetă are 6 porții, cu 360 de calorii , 11 g de proteine și 29 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 3 gurmanzi și bucătari. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați bacon, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca garnitură la un preț rezonabil. Cu un scor de 76% , acest fel de mâncare este solid. Încercați salata de romană la grătar cu bacon și brânză albastră , salata de sfeclă roșie și brânză albastră cu dressing de vinegretă de citrice și smochine la grătar cu brânză albastră și miere de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mare.
Adăugați ceapa și slănina și gătiți până când slănina devine crocantă. În aceeași tigaie, adăugați oțetul balsamic și o lingură de ulei de măsline și amestecați pentru a omogeniza.
Luați de pe foc și puneți deoparte.
Ungeți salata romană cu cele 2 linguri de ulei de măsline rămase, așezați-o pe grătar cu partea tăiată în jos și rumeniți-o rapid.
Serviți salata verde, cu partea tăiată în sus, și stropiți-o cu dressing balsamic.
Presărați cu brânză albastră și decorați cu piper negru măcinat.