Rollo Rojo de Guayaba (tort roșu columbian cu Guava)

Rollo Rojo de Guayaba (tort roșu columbian cu Guava)
Rollo Rojo de Guayaba (tort roșu columbian cu Guava) este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 1 porții cu 880 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 727 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Torta de Quesito con Bocadillo (tort cu brânză proaspătă columbiană și pastă de Guava), Chifteluțe de curcan cu sos de Guava (Alb, Alb, Ndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia pergament, apoi periați cu culoarea roșie a alimentelor peste tot. Puneți deoparte și așezați un prosop de bucătărie curat pe o suprafață de lucru și praf cu zahăr.Cu un mixer electric, bateți albușurile într-un castron până se înțepenesc și dați deoparte. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile până devin palide. Adăugați treptat zahărul și vanilia extract.In un alt castron cerne împreună făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou și amestecați bine.Îndoiți albușurile în amestecul de făină-ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Întindeți aluatul uniform pe hârtia pergament colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4
Coaceți timp de 12 minute sau până când tortul este auriu.Rulați un cuțit de masă în jurul marginilor tortului și inversați tortul pe prosopul de bucătărie pregătit. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună, într-un buștean. Se răcește complet pe un suport de sârmă.Desfaceți tortul și scoateți prosopul, întindeți gemul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Rulați tortul și transferați, cu cusătura în jos, pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Presărați mai mult zahăr și când este gata de servit, tăiați ruloul în felii groase și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Revista