Rollo Rojo de Guayaba (tort roșu columbian cu Guava)

Rollo Rojo de Guayaba (tort roșu columbian cu Guava) este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 1 porții cu 880 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 727 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Torta de Quesito con Bocadillo (tort cu brânză proaspătă columbiană și pastă de Guava), Chifteluțe de curcan cu sos de Guava (Alb, Alb, Ndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia pergament, apoi periați cu culoarea roșie a alimentelor peste tot. Puneți deoparte și așezați un prosop de bucătărie curat pe o suprafață de lucru și praf cu zahăr.Cu un mixer electric, bateți albușurile într-un castron până se înțepenesc și dați deoparte. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile până devin palide. Adăugați treptat zahărul și vanilia extract.In un alt castron cerne împreună făina și praful de copt.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou și amestecați bine.Îndoiți albușurile în amestecul de făină-ou.
Întindeți aluatul uniform pe hârtia pergament colorată.
Coaceți timp de 12 minute sau până când tortul este auriu.Rulați un cuțit de masă în jurul marginilor tortului și inversați tortul pe prosopul de bucătărie pregătit. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună, într-un buștean. Se răcește complet pe un suport de sârmă.Desfaceți tortul și scoateți prosopul, întindeți gemul peste tort.
Rulați tortul și transferați, cu cusătura în jos, pe o farfurie de servire.
Presărați mai mult zahăr și când este gata de servit, tăiați ruloul în felii groase și aranjați pe un platou.