Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte)

Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. Dacă aveți castraveți, somon, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Somon la gratar cu sos Tartar, Burgeri de somon cu iaurt-sos tartar, și Burgeri De Somon Cu Sos Tartar De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune lintea într-un bol. Apoi adăugați jumătate de ardei, capere, arpagic, pătrunjel și ceapă de primăvară. Rochie cu ulei de măsline, muștar și sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
CornișonCornișon
LinteLinte
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pune maioneza într-un bol. Apoi adăugați jumătățile rămase de ardei, capere, arpagic, pătrunjel și ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CornișonCornișon
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați niște folie de plastic pe o placă de tăiere, care va ajuta la formarea ruloului. Începeți să stratificați foile de somon afumat deasupra, suprapunând feliile, astfel încât niciuna dintre umpluturi să nu scape atunci când o înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Folosind o spatulă offset (folosită în mod obișnuit pentru prăjiturile de îngheț), întindeți un strat subțire de sos tartar chiar pe somon, până la marginile exterioare ale somonului. Apoi, lingura pe un strat de linte preparate peste stratul de sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
LinteLinte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Folosind folia de plastic pentru a vă ajuta, ridicați somonul departe de dvs. și formați-l într-un formular de jurnal. (Folia de plastic ajută la ridicarea somonului delicat. Folia de plastic nu trebuie rulată în somon.) Odată ce s-a format ruloul, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia foarte ușor ruloul delicat în bucăți, ca un Maki japonez sau rulou de sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Serviți imediat pe linguri individuale sau deasupra felii calde de baghetă prăjite stropite cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista