Roll-Up-Uri De Ardei Slab
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Skinny Pepper Roll-up-uri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, 2 dintr-un pachet cremă de brânză, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplere: într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu un mixer electric la viteză medie spre mare timp de 30 de secunde.
Adăugați brânză de capră, lapte, usturoi și piper negru; bate până se omogenizează. Se amestecă ardeii roșii și busuiocul.
Pentru a asambla roll-up-uri, împărțiți umplutura între tortilla și răspândiți la 1/2 inch de margini. Aranjați frunzele de spanac peste umplutură pentru a acoperi. Rulați cu grijă tortilla strâns. Acoperiți și răciți rulourile timp de 2 până la 24 de ore.
Pentru a tote, așezați rulourile într-un recipient izolat cu pachete de gheață. Pentru a servi, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare rulou transversal în șase bucăți (48 de bucăți în total).