Roll-up-uri cu stafide dulci
Roll-up-urile cu stafide dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 273 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, biscuiți cu zară, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Rulourile de pui cu brânză feta și rucola , rulourile de pui cu curry și rulourile de vinete cu parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați stafidele, nucile, smântâna, mierea, 2 linguri de unt, scorțișoara și coaja de lămâie; puse deoparte.
Separați aluatul de biscuiți în 10 bucăți. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare bucată într-un format de 6 inci. oval.
Pe fiecare se pune câte o lingură rotunjită de amestec de stafide.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; cusătură de etanșare.
Puneți rulourile cu cusătura în jos pe o foaie de copt neunsă.
Topiți untul rămas; ungeti peste aluat.
Coaceți la 375° timp de 12-14 minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 2 minute.
Cofetarii combinati; zahăr, vanilie și suficient lapte pentru a obține o consistență de burniță; se stropesc peste rulouri.