Rola Unagi (anghilă de apă dulce friptă)

Rola Unagi (anghilă de apă dulce friptă)
Rola Unagi (anghilă de apă dulce friptă) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 755 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de wasabi, semințe de susan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Apă De Lămâie Cu Mentă Proaspătă, Apă De Cocos Și Gelatină Proaspătă De Mure, și Apa de lămâie proaspătă pe jumătate congelată a lui Charlotte.

Instrucțiuni

1
Echipament special: Makisu (bambus mat de rulare)
2
Pentru a găti orezul sushi-spălați bine orezul, scurgeți și lăsați să stea 30 de minute într-o strecurătoare. Când gătiți orez, pentru 1 cană de orez adăugați doar puțin mai puțin de 1 cană de apă într-un aragaz pentru orez. La 45 de minute după ce orezul a fost pornit, scoateți-l într-un vas mare de amestecare (plasticul sau lemnul este cel mai bun, metalul este, de asemenea, OK) pentru a accelera procesul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Orez AragazOrez Aragaz
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Adăugați 1 uncie de condimente sushi su și amestecați bine în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Lăsați să se răcească. Întoarceți periodic orezul să se răcească uniform. Faceți acest lucru timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, apoi acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Așezați o foaie completă de nori (partea aspră în sus), pe covorașul de bambus. Acoperiți întreaga foaie, cu excepția a aproximativ 7/8 inci la capătul îndepărtat cu orez, presând orezul cu mâinile umede într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Presărați semințe de susan pe orez de la stânga la dreapta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Așezați benzi de germeni Unagi, castraveți și kaiware peste marginea anterioară a nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
VarzăVarză
NoriNori
8
Rulați cea mai apropiată margine de dvs., în sus și departe de dvs., introduceți foarte atent rola și continuați până ajungeți la capătul gol, pentru a vă sigila rola. Asigurați-vă că atunci când rulați toate ingredientele sunt bine fixate, acest lucru vă va ajuta să păstrați ingredientele intacte la tăiere. Comprimați rola cu covorașul de bambus. Vă puteți modela rola făcându-l ușor oval sau pătrat. Pentru a servi, feliați în 12 felii uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Așezați glazura Unagi pe farfurie sau serviți ca garnitură. Îndepărtați sushi pe farfurie, garnisiți cu ghimbir murat și wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
WasabiWasabi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Se servește cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
11
Sushi sugestii: Nori are 2 laturi, 1 dur și 1 netedă și strălucitoare. Partea aspră ține mai bine orezul, iar partea netedă este mai prezentabilă la exterior. De asemenea, apa este cel mai bun prieten al tău atunci când faci sushi. Păstrați-vă mâinile umede atunci când manipulați orezul, astfel încât orezul să nu se lipească de mâini. Acest lucru este important atunci când feliați sau tăiați rulouri de sushi, păstrați cuțitul umed în orice moment, astfel încât cuțitul să poată aluneca prin orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti doar pana cand zaharul se dizolva complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Se ia de pe foc și se răcește complet.
14
Combinați toate ingredientele și dați deoparte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista