Rola de tort de ciocolată ușoară și cremoasă
Rețeta se poate face rulou de tort de ciocolată ușor 'n' cremos în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 343 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită amestec de prăjituri cu mâncare înger, batoane de copt ciocolată, brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime și cacao. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rola De Tort Cu Ciocolată Cremoasă, Cremă De Ciocolată-Angel Food Cake Roll, și Tort De Ciocolată Ușoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, combinați 3 linguri de cacao și amestec de tort într-un castron mare. Pregătiți amestecul de tort cu cacao adăugat conform instrucțiunilor pachetului. Înveliți o tigaie cu role de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește tortul în tigaie 5 minute. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-l pe un prosop de vase praf cu 1/2 cană zahăr pudră; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Răciți tortul 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute).
Pentru a pregăti umplutura, puneți ciocolata de copt într-un vas de sticlă; cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până aproape topit, amestecând după 1 minut. Mișto.
Așezați crema de brânză într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat ciocolata topită și 1 cană de zahăr pudră, bătând bine amestecul (amestecul va fi foarte gros). Se amestecă ușor 1/2 cană de topping bătut în umplutură și se pliază ușor în toppingul bătut rămas.
Desfaceți cu grijă tortul; scoateți prosopul.
Întindeți umplutura peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Re-rotiți tortul și așezați-l, cu cusătura în jos, pe un platou. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Se presară cu 1 linguriță de cacao.
Tăiați tortul în 10 felii; garnisiți cu bucle de ciocolată, dacă doriți.