Rola de omletă de ton: Rotolo di Frittata con Tonno

Tunan omletă Roll: Rotolo di Frittata con Tonno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 226 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ouă, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Polpettone di tonno (pâine italiană de ton), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un bol mic de amestecare, amestecați ouăle și făina, folosind o furculiță sau o măturică pentru a rupe orice aglomerație de flori.
Bateți într-un vârf generos de sare și laptele.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de omletă de 9 inci la foc mare.
Se încălzește până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați 1/4 amestecul de ou în tigaie și gătiți frittata pe 1 parte până când ouăle sunt fierte și partea inferioară se rumenesc. Folosind o spatulă, ridicați cu grijă frittata din tigaie și așezați-o ușor pe o tăietură curată sau pe o suprafață de lucru, păstrând partea rumenită cu fața în jos.
Lăsați frittata să se răcească în timp ce lucrați cu peștele. Repetați cu restul amestecului de ouă, făcând 4 frittate.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul rămas până la cald, dar nu fumați.
Adăugați usturoiul, pătrunjelul, tonul și hamsiile și, folosind o lingură de lemn, amestecați ușor la foc mediu-mare. Tonul și hamsiile vor începe să se amestece într-un amestec asemănător pastei.
Adăugați sucul de lămâie și continuați să amestecați până când se combină bine, aproximativ 3 minute.
Întindeți ușor amestecul de ton pe partea expusă a frittata răcită, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Rulați frittata, având grijă să nu spargeți sau să deschideți frittata. Înfășurați hârtia pergament în jurul omletei rulate și lăsați să se odihnească câteva ore la frigider. Feliați în runde de dimensiuni mușcate, păstrând hârtia pergament intactă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot]()
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu referire la filmul lateral.