Rocky Mountain Salmon
Somonul Rocky Mountain este un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, suc de lămâie, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Grill, și Stridii De Munte Stâncoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, sigur cu microunde, combinați zahărul brun, vinul, sosul de soia, untul și sucul de lămâie.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la fierbere, aproximativ 2 minute, amestecând de mai multe ori.
Lăsați să se răcească 10 până la 15 minute.
Clătiți somonul, uscați-l și așezați pielea în sus în marinada de soia cu zahăr. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ridicați somonul din marinată, scurgeți (marinada de rezervă) și așezați pielea cu fața în jos pe o foaie de folie grea. Trim folie pentru a sublinia de pește.
Transferați peștele pe folie pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau căldură mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. Gatiti pana cand somonul este opac, dar inca umed in centrul celei mai groase parti (taiat la test), sau 140 pe un termometru, 20-25 de minute. Cu 2 spatule largi, transferați peștele pe un platou.
Întoarceți marinada la cuptorul cu microunde și încălziți la putere maximă până la fierbere, 1 până la 2 minute, amestecând de mai multe ori.
Se toarnă într-un castron mic.
Tăiați peștele în porții, ridicați-l de pe piele pe farfurii și adăugați marinada după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.