Rockin ' Roast porc Shoulder cu orez spaniol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.81 pe portie. O porție conține 961 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Încercați Umăr prăjit lent de carne de porc, Umăr de carne de porc cu friptură lentă, și Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați 2 felii (aproximativ 1/4 cană) de carne de porc și puneți deoparte orezul spaniol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Orez
3
Faceți cel puțin 12 fante în carne de porc cu vârful unui cuțit foarte ascuțit. Puneți 1 cățel de usturoi în fiecare fantă. Într-un castron mic, amestecați condimentele sazon și adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Usturoi
Mărar Proaspăt, Smuls
Sazon Completa
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
4
Adăugați 1/4 cană sofrito și amestecați împreună. Frecați peste întregul umăr de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Condimente Uscate Freca
5
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare, înfășurați cu folie și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
6
Scoateți folia și cuptorul cu manivelă până la 400 de grade F și lăsați să gătească încă 20 de minute până la crocanța dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Într-o cratiță mare la foc mare, sotati ceapa si carnea de porc rezervata in unt pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați sazon, adobo, orez, apă și sofrito rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Completa
Apă
Orez
3
Gatiti aproximativ 10 minute la mare sau pana cand apa incepe sa se evapore aproape la nivelul orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
4
Adăugați mazăre porumbel și coriandru. Acoperiți cu capac, reduceți focul la minim și lăsați să gătească până când apa este complet evaporată și orezul este fraged.