Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki

Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rock Shrimp Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 178 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de orez, pastă de sambal oelek chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Rock cu sos cremos picant, Piept de pui cu sos de Rock-creveți, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, sărată, gătiți creveții până se ondulează și se fierb, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se dă la frigider.
3
Într-o cratiță mică, combinați sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, șalota, uleiul de susan, zahărul și sambal oelek și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Treceți pansamentul printr-o strecurătoare fină într-un castron mic, apăsând pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți hijiki într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se lasă să stea până se rehidratează, aproximativ 10 minute.
6
Se scurge bine.
7
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat până când semințele albe sunt aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
9
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie. Aruncați creveții cu 2 linguri de sos de ghimbir-soia și lăsați-l să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Într-un castron mare, aruncați tatsoi cu hijiki, semințe de susan, castraveți, shiso, edamame și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați creveții și pansamentul și aruncați bine. Condimentează poke-ul cu sare și aruncă din nou. Puneți poke-ul pe farfurii, acoperiți cu nucile de macadamia și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista