Rivel Kuchen

Rivel Kuchen
Rivel Kuchen necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plum Kuchen, Peach Kuchen, și Peach Kuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă la care s-a adăugat 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Opărește 2 căni de lapte; adăugați 1/2 cană de zahăr, scurtare și sare. Rece la călduță. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Adăugați suficientă făină pentru a face aluat gros mediu și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați ouăle bătute și drojdia dizolvată, bateți bine. Se amestecă făina rămasă. Când prea gros pentru a se amesteca cu lingura, se toarnă pe bord presarata cu faina. Frământați aluatul până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
5
Puneți aluatul într-un vas uns și lăsați să crească până la dimensiunea dublă. Împărțiți în 2 părți. Frământați fiecare în jos și rotiți-l pentru a se potrivi cu tigaia de 13 X 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Puneți 1 1/2 cană de zahăr în tigaie grea și rumeniți, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 3 căni de apă. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat. Sir împreună 3 linguri de făină și 3/4 cana de lapte; se adaugă la apa de zahăr. Gatiti pana cand amestecul este gros ca sosul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
8
Adăugați ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
9
Răspândiți pe prăjituri de cafea necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se amestecă 1 cană de făină, 1/4 cană de unt sau margarină, 1 lingură de zahăr și scorțișoară până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
11
Presărați amestecul de nituri peste tortul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
12
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista