Ritz XTRASEX gărgăriță

Ritz XTRASEX gărgăriță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Ritz-ul gărgăriță de la Ritz. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 6 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză philadelphia, biscuiți ritz, jeleu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ritz om de zăpadă, Ritz Tulip, și Steaua unui Ritz.

Instrucțiuni

1
Răspândiți fiecare dintre 2 biscuiți cu 1 linguriță. din crema de brânză răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Pentru LegarePentru Legare
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2
Tăiați biscuiții rămași în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3
Introduceți părțile tăiate ale jumătăților de cracare, într-un unghi ușor, în cremă de brânză răspândită pentru a forma aripile "buburuzelor"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Pentru LegarePentru Legare
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Așezați picături mici de jeleu pe aripi pentru petele "buburuzelor"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Adăugați lemn dulce pentru " antene."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista