RITZ Humble Pie cu Mousse de unt de arahide

RITZ Humble Pie cu Mousse de unt de arahide
Ritz Humble Pie cu Mousse de unt de arahide necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 506 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiții ritz, cremă de brânză, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați RITZ Humble Pie cu Mousse de unt de arahide, Unt de arahide-pătrate RITZ, și Cookie-Uri Ritz Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a face crusta, pulsați 44 Din biscuiții RITZ într-un robot de bucătărie pentru a face aproximativ 1 1/2 căni firimituri. Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile, cacao și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu UntBiscuiți Cu Unt
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă untul topit și untul de arahide. Apăsați amestecul ferm în partea de jos și în sus a tăvii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
4
Coaceți timp de 6 până la 8 minute, apoi răciți complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a face umplutura, bateți crema de brânză, untul de arahide, zahărul și vanilia într-un bol mediu cu mixer până se omogenizează. Se amestecă alunele. Îndoiți cu grijă un total de 1 1/2 căni frișcă în amestecul de arahide în trei adăugiri, până când amestecul are o culoare uniformă și nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Răspândiți umplutura în crusta răcită. Se acoperă cu frisca rămasă. Zdrobiți grosolan restul de 4 biscuiți și presărați deasupra. Se răcește complet, cel puțin 2 ore sau peste noapte. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Pentru LegarePentru Legare
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista