Ritz Butterfly Toppers

Ritz Butterfly Toppers
Ritz Butterfly Toppers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 27 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați crackers ritz, cracker taie brânză Cheddar ascuțită, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zmeura - Brie RITZ Toppers, Bruschetta " Toppers, și Toppers De Secară Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați feliile de brânză în cercuri folosind un tăietor rotund de 1-1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
2
Tăiați fiecare cerc în jumătate; pus deoparte. Rezervați resturi pentru gustări sau alte utilizări.
3
Completați fiecare cracker cu 1 felie de roșii și 2 bucăți de brânză pentru a semăna cu un fluture și aripile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Așezați o bandă de piper între fiecare set de" aripi " pentru corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista