Risotto verde de vară este un fără gluten felul principal. O porție conține 343 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, spanac pentru copii, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto De Vară, Risotto De Vară, și Un risotto pentru începutul verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu; adăugați scallions feliate, țelină tăiată cubulețe și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ceapa Verde
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și amestecați timp de 2 minute sau până când este opac. Condimentează cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Orez
3
Adăugați vermut și gătiți timp de 2 minute sau până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
4
Adăugați 2 1/2 căni bulion de pui, 1/2 cană odată, amestecând frecvent. Se amestecă spanacul, mazărea tocată și proaspătă; bucătar. În următoarele 10 minute, adăugați treptat încă 2 căni de bulion până când orezul este cremos și fraged. Se amestecă menta, coaja de lămâie, sucul de lămâie și parmezanul; adăugați prosciutto feliat.