Risotto, Risotto, Risotto

Risotto, Risotto, Risotto
Risotto, Risotto, Risotto este un fără gluten farfurie. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 3 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Încălziți o tigaie adâncă de 10 inci la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt cu ulei de măsline în tigaie; gatiti pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și ciupercile; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă sherry; gătiți 30 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 14 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt, 1/4 cană de brânză și ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Serviți imediat.
9
Risotto de roșii-busuioc: omiteți ciupercile, sherry, cimbru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați 1/4 cană de vin alb în ceapa sotată, gătind conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați bulion și gătiți conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
12
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană roșii San Marzano scurse tocate, 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano proaspătă rasă, 2 linguri busuioc proaspăt tocat și piper. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
13
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 1 cană) calorii 364; grăsime 1g (sat 6G, mono 4G, poli 9g); proteine 2G; CARB 4g; fibre 4G; CHOL 23mg; fier 7MG; sodiu 683MG; CALC 170mg
14
Risotto de legume de primăvară: omiteți ciupercile și sherry-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
15
Adăugați 1/2 cană de vin alb în ceapa sotată, gătind conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
16
Adăugați bulion și gătiți conform indicațiilor de mai sus, adăugând 1 cană sulițe de sparanghel tăiate tocate și 3/4 cană mazăre verde înghețată, dezghețată, înainte de a adăuga ultimul bulion de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mazăre VerdeMazăre Verde
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
17
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană brânză Parmigiano-Reggiano proaspătă rasă, cimbru, piper și sare. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
18
Servește 4 (dimensiunea de servire: 1 cană) calorii 366; grăsime 2G (sat 6G, mono 4G, poli 1g); proteine 5g; CARB 2G; fibre 5G; CHOL 21mg; fier 5mg; sodiu 595MG; CALC 125mg
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista