Risotto, Risotto, Risotto

Risotto, Risotto, Risotto
Risotto, Risotto, Risotto este un fără gluten farfurie. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 3 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți o tigaie adâncă de 10 inci la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt cu ulei de măsline în tigaie; gatiti pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și ciupercile; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă sherry; gătiți 30 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 14 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt, 1/4 cană de brânză și ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Serviți imediat.
9
Risotto de roșii-busuioc: omiteți ciupercile, sherry, cimbru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați 1/4 cană de vin alb în ceapa sotată, gătind conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați bulion și gătiți conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană roșii San Marzano scurse tocate, 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano proaspătă rasă, 2 linguri busuioc proaspăt tocat și piper. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
13
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 1 cană) calorii 364; grăsime 1g (sat 6G, mono 4G, poli 9g); proteine 2G; CARB 4g; fibre 4G; CHOL 23mg; fier 7MG; sodiu 683MG; CALC 170mg
14
Risotto de legume de primăvară: omiteți ciupercile și sherry-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
15
Adăugați 1/2 cană de vin alb în ceapa sotată, gătind conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Adăugați bulion și gătiți conform indicațiilor de mai sus, adăugând 1 cană sulițe de sparanghel tăiate tocate și 3/4 cană mazăre verde înghețată, dezghețată, înainte de a adăuga ultimul bulion de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mazăre VerdeMazăre Verde
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
17
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană brânză Parmigiano-Reggiano proaspătă rasă, cimbru, piper și sare. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
18
Servește 4 (dimensiunea de servire: 1 cană) calorii 366; grăsime 2G (sat 6G, mono 4G, poli 1g); proteine 5g; CARB 2G; fibre 5G; CHOL 21mg; fier 5mg; sodiu 595MG; CALC 125mg
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista