Risotto Lemony cu sparanghel și creveți
Lemony Risotto cu sparanghel și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 504 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,18 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel cu frunze plate, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Sparanghel Cu Lămâie, Creveți Lemony și Risotto, și Risotto De Creveți Cu Lămâie Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați sparanghel și fierbeți, neacoperit, până când este fraged, aproximativ 4 minute.
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți. Păstrați bulionul la foc mic, acoperit.
Gatiti ceapa in 2 linguri de unt cu 1/4 lingurita de sare intr-o cratita grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Se adaugă vin și se fierbe, amestecând continuu, până se absoarbe.
Se amestecă 1/2 cană de amestec de bulion și se fierbe rapid, amestecând frecvent, până se absoarbe. Continuați să adăugați bulion, 1/2 cană odată, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este cremos și fraged, dar totuși al dente (ar trebui să fie consistența unei supe groase), aproximativ 18 minute. (Va rămâne amestecul de bulion rămas.)
Se amestecă creveții și se gătește până se fierbe, 2 până la 3 minute.
Se amestecă sparanghelul, coaja, restul de 2 linguri de unt, parmezan, pătrunjel și piper după gust. (Risotto subțire cu o parte din bulionul rămas, dacă este necesar.)