Risotto Japonez Cu Fructe De Mare

Risotto Japonez Cu Fructe De Mare
Risotto japonez cu fructe de mare ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție conține 660 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal Japonez. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, nori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare), Sos japonez de ouă (maioneză) pentru fructe de mare, și Risotto Japonez Cu Ciuperci Și Scallions.

Instrucțiuni

1
Încălziți bulionul de pui într-o oală medie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se acoperă o tigaie dreaptă cu uleiul vegetal și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați albușurile de ghimbir și scallion și gătiți până se aromează, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați orezul, presărați sare și gătiți un minut sau două pentru a prăji orezul. Deglazați cu sake și gătiți timp de aproximativ un minut pentru a permite alcoolului să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați câteva oale de bulion fierbinte la orez, suficient cât să acoperiți și gătiți, amestecând continuu, până când orezul a absorbit bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Adăugați încă câteva oale de stoc și repetați. Veți face acest lucru de 4 până la 6 ori, până când tot stocul este absorbit și orezul este gătit, dar are totuși o mușcătură frumoasă. Întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Odată ce orezul este gătit, amestecați creveții și edamame și lăsați căldura orezului să gătească ușor creveții. Odată ce creveții au devenit Opaci, amestecați pasta miso. Dincolo de acest punct, nu lăsați risotto să fiarbă; miso are un gust amar dacă fierbe. Verificați condimentul și reglați sarea după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Adăugați mirinul, coaja de lămâie și sucul și verdeața de scallion și pliați ușor în carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
CrabmeatCrabmeat
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
9
La farfurie, puneți o cantitate generoasă de risotto într-un castron de servire, stropiți cu puțin ulei de susan, adăugați un strop de sos de soia și acoperiți cu niște nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Viticcio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Viticcio Chianti Classico
Viticcio Chianti Classico
Acest Chianti Classico roșu rubiniu are arome de fructe moi, rodii și violete. Impactul asupra palatului este satisfăcător de umplere a gurii, echilibrat plăcut între aciditate și alcool, cu o aftertază de cireșe. Se servește cu mezeluri toscane sau carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista