Risotto de șofran și creveți
Risotto de șofran și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1468 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,07 USD pe porție. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Risotto de șofran cu creveți și fistic, risotto de șofran cu creveți și fistic, și Midii, scoici și creveți cu Risotto de șofran și gust de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți bulionul la foc mic și adăugați șofranul. Reduceți căldura la minim și păstrați stocul warm.In o oală sau o tigaie mare cu fundul rotunjit, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu până la mediu-mare.
Se adaugă ceapa și usturoiul în tigaie și se sotează pentru a se înmuia 3 până la 4 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă vinul și se gătește până se evaporă.
Adăugați bulionul fierbinte, câteva oale la un moment dat și amestecați un minut cu fiecare adăugare, până când bulionul este aproape complet absorbit înainte de a adăuga mai multe. după 20 până la 25 de minute, amestecați untul și 1 cană de brânză.
Adăugați mai mult stoc dacă este necesar, astfel încât orezul să fie gros
Când orezul este gătit la al dente, după 20 până la 25 de minute, amestecați untul și brânza.
Adăugați mai mult stoc dacă este necesar, astfel încât orezul să fie gros.Se condimentează cu sare și piper.Îndoiți creveții și fierbeți timp de 2 minute. Puneți risotto într-un castron puțin adânc.