Risotto de vin roșu cu mazăre

Risotto de vin roșu cu mazăre
Risotto de vin roșu cu mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 559 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, vin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto de vin roșu cu mazăre, A-porumb-Ing Grace: ardei roșu, Risotto de porumb și slănină, și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți bulionul la foc mic la foc mediu-mare. Acoperiți bulionul și păstrați-l cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și se sotează 30 de secunde. Se amestecă orezul și se gătește aproximativ 2 minute până când orezul este prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se adaugă vinul și se amestecă până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 3/4 cană de bulion fierbinte; se fierbe la foc mediu-mic până când lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 6 minute. Repetați, adăugând 3/4 cană de bulion fierbinte de încă 2 ori, amestecând des, cu aproximativ 12 minute mai mult. În acest moment, risotto-ul poate fi făcut cu 4 ore înainte. Refrigerați risotto-ul (orezul va fi în continuare ferm) și bulionul rămas, neacoperit, până se răcește, apoi acoperiți-le și păstrați-le la frigider până sunt gata de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Aduceți bulionul rămas la foc mic, apoi acoperiți și păstrați-l cald la foc foarte mic. Se amestecă 3/4 cană de bulion fierbinte în risotto-ul parțial gătit la foc mediu până când bulionul este absorbit și risotto-ul este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați bulionul rămas și fierbeți până când orezul este doar fraged și amestecul este cremos, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă mazărea și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați 1/2 cană de parmezan. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți risotto-ul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați brânză suplimentară și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista