Risotto de sparanghel cu ou Poșat este un fără gluten felul principal. O porție conține 382 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 910 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână vin, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Risotto de slănină și praz cu ou Pocat, Risotto de legume de primăvară cu ou Pocat, și Risotto de porumb ( cu creveți Pocați și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana devine verde inchis, aproximativ 1-2 minute, scoateti-l de pe foc, dati-i o baie de apa rece o opriți procesul de gătit și lăsați-l deoparte. (Am curățat jumătate din sparanghel pentru a da risotto-ului o culoare verde frumoasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Topiți untul într-o tigaie mare cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vinul, deglazați tigaia și amestecați în timp ce fierbeți până când dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 1/2 cană din stoc la un moment dat și amestecați în timp ce fierbeți până când dispare. Continuați până când orezul este gătit al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă parmigiano reggiano și untul și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se ia de pe foc și se amestecă lămâia și sparanghelul. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Rotiți apa în oală. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă. Repetați pentru ouăle rămase. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță Brite
14
Împărțiți risotto-ul între 4 farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.