Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci

Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci
Rețeta Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 383 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, bulion de legume, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto de sfeclă cu brânză de capră și nuci, Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră, și Dovlecei prăjiți cu sfeclă verde, brânză de capră, nuci prăjite și mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați orez, ghimbir și rozmarin; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați vin; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați sfeclă, apă, sare și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când sfecla este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se amestecă bietă; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Se adaugă brânza, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista