Risotto de roșii și Mozzarella

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de roșii și Mozzarella. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 365 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă, Creveți Cu Risotto De Praz Și Mozzarella, și Risotto Cu Fum Mozzarellan Și Raddichio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de legume la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Adăugați orez în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați 1/2 cană de bulion la amestecul de orez; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Rezervați 1/3 cană bulion.
Adăugați bulionul rămas, 1/4 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total). Se amestecă roșiile; gatiti 1 minut.
Adăugați brânză, piper și sare în amestecul de orez, amestecând continuu până când brânza se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană de bulion rezervat, spanac și busuioc.
Așezați 1 cană risotto în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci.
Stropiți 1 linguriță de ulei peste fiecare porție.