Risotto De Roșii Uscate La Soare
Rețeta Risotto de roșii uscate la soare ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.27 pe portie, veți obține o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 302 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul (notă: este important ca bulionul să aibă un conținut scăzut de sodiu) într-o cratiță sau într-un ulcior sigur pentru cuptorul cu microunde. Pune deoparte.
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați orez uscat. Se amestecă pentru a acoperi și se fierbe timp de 3 minute, amestecând ușor.
Se toarnă vin. Se amestecă și se gătește la foc mediu-mic până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Se adaugă roșiile uscate tocate și se amestecă. Apoi începeți să adăugați bulion, câte o cană, amestecând ușor în timp ce orezul absoarbe lichidul de fiecare dată. Repetați acest lucru până când orezul este gata---de obicei durează între 6 și 8 căni de bulion. Orezul ar trebui să aibă o ușoară mușcătură, dar să nu fie deloc crocant.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă parmezanul și smântâna grea. Reglați sarea și piperul după gust.
Serviți ca fel principal cu o salată sau ca garnitură cu friptură, pui sau pește. Delicios!