Risotto de rață al lui David cu șuncă și cârnați

Risotto de rață al lui David cu șuncă și cârnați
Rețeta Risotto de rață David cu șuncă și cârnați este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $10.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1974 calorii, 40g de proteine, și 162g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cârnați în greutate, unt, jumătate de piept de rață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Rață Portugheză, Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi, și Piept de rață cu cidru-Farro Risotto.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați bine picioarele de rață cu sare și piper. Când tigaia este fierbinte, adăugați bucățile de rață, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De RațăPicior De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți grăsimea.
3
Transferați picioarele într-o oală medie și adăugați suficient din stoc pentru a acoperi, apoi fierbeți, acoperit, la foc mic, până când carnea este fragedă, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, scurgeți grăsimea de rață din tigaie, adăugați cârnații și sautați la foc mediu până când grăsimea este redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și șterge tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați picioarele de rață pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea, trageți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți de mușcătură. Pune deoparte. Lingurați grăsimea din partea superioară a stocului și adăugați stocul rămas în oală. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Încălziți cuptorul la 160 F și alunecați într-un suport de răcire setat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Cu un cuțit ascuțit de ras, marcați pielea sânului într-un model încrucișat, având grijă să nu tăiați în carne. Se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Încălziți o tigaie mare uscată la foc mediu-mic, adăugați pieptul, cu pielea în jos și căutați până când este crocant, permițând grăsimii să se rumenească încet, 10 până la 15 minute. Nu te grăbi cu asta. Ultimul lucru pe care îl vrei este o gură de grăsime masticabilă. Întoarceți și căutați cealaltă parte timp de 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați rața pe raftul din cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie și încălziți la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul pentru a acoperi și se gătește până devine translucid în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Stropiți vinul și continuați să gătiți până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați o lingură de bulion fierbinte și gătiți, amestecând continuu, până când lichidul aproape s-a burblat. Păstrați acest ritm de adăugare a stocului, agitare și gătit timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Amestecați șunca, cârnații și bucățile de rață mărunțite în risotto și reluați găleata, amestecând și gătind până când orezul se mișcă ca un val atunci când este îngrămădit și este fraged, dar oferă doar cea mai mică rezistență la mijloc, cu 5 până la 10 minute mai mult. Se amestecă sucul de portocale și untul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rață întreagăRață întreagă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
15
Tăiați pieptul transversal în felii subțiri. Pentru a servi, împărțiți risotto-ul în boluri puțin adânci și aranjați feliile deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Presărați pătrunjelul și coaja de portocală. Grăbește-te la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista