Risotto de rață al lui David cu șuncă și cârnați
Rețeta Risotto de rață David cu șuncă și cârnați este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $10.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1974 calorii, 40g de proteine, și 162g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cârnați în greutate, unt, jumătate de piept de rață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Rață Portugheză, Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi, și Piept de rață cu cidru-Farro Risotto.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați bine picioarele de rață cu sare și piper. Când tigaia este fierbinte, adăugați bucățile de rață, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați picioarele într-o oală medie și adăugați suficient din stoc pentru a acoperi, apoi fierbeți, acoperit, la foc mic, până când carnea este fragedă, 1 până la 1 1/2 ore.
Între timp, scurgeți grăsimea de rață din tigaie, adăugați cârnații și sautați la foc mediu până când grăsimea este redată, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și șterge tigaia.
Transferați picioarele de rață pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea, trageți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți de mușcătură. Pune deoparte. Lingurați grăsimea din partea superioară a stocului și adăugați stocul rămas în oală. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Încălziți cuptorul la 160 F și alunecați într-un suport de răcire setat pe o foaie de copt.
Cu un cuțit ascuțit de ras, marcați pielea sânului într-un model încrucișat, având grijă să nu tăiați în carne. Se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare uscată la foc mediu-mic, adăugați pieptul, cu pielea în jos și căutați până când este crocant, permițând grăsimii să se rumenească încet, 10 până la 15 minute. Nu te grăbi cu asta. Ultimul lucru pe care îl vrei este o gură de grăsime masticabilă. Întoarceți și căutați cealaltă parte timp de 3 până la 4 minute.
Transferați rața pe raftul din cuptor pentru a se încălzi.
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie și încălziți la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul pentru a acoperi și se gătește până devine translucid în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Stropiți vinul și continuați să gătiți până se absoarbe.
Adăugați o lingură de bulion fierbinte și gătiți, amestecând continuu, până când lichidul aproape s-a burblat. Păstrați acest ritm de adăugare a stocului, agitare și gătit timp de 15 minute.
Amestecați șunca, cârnații și bucățile de rață mărunțite în risotto și reluați găleata, amestecând și gătind până când orezul se mișcă ca un val atunci când este îngrămădit și este fraged, dar oferă doar cea mai mică rezistență la mijloc, cu 5 până la 10 minute mai mult. Se amestecă sucul de portocale și untul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Tăiați pieptul transversal în felii subțiri. Pentru a servi, împărțiți risotto-ul în boluri puțin adânci și aranjați feliile deasupra.
Presărați pătrunjelul și coaja de portocală. Grăbește-te la masă.