Risotto de pui cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 591 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți orez arborio, dovlecei, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto cu legume de primăvară, Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată, și Risotto de șofran cu piure de năsturel și legume de primăvară –.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui și 4 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mic. Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Tăiați în bucăți de 2 inci.
3
Presărați puiul cu herbes de Provence și 3/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pui întreg
Sare
4
Topiți 2 Linguri. unt cu 1 lingura. ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați pui și sotati 5 până la 6 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Scoateți puiul; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Topiți restul de 1 lingură. unt în cuptorul olandez; adăugați dovlecei, ceapă și sparanghel și sotati 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Scoateți legumele; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
8
Orez Saut în restul de 1 lingură. ulei fierbinte în cuptorul olandez la foc mediu-mare 1 minut. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
9
Adăugați vin și restul de 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând des, până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Vin
10
Adăugați 1 cană de amestec de bulion fierbinte; gătiți, amestecând des, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu amestecul de bulion rămas, câte 1 cană. (Timpul Total de gătire este de aproximativ 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
11
Se amestecă brânzeturile rase, puiul și legumele până când sunt cremoase. Se amestecă pătrunjelul și piperul.