Risotto De Orz Pentru Piața Fermierilor

Risotto De Orz Pentru Piața Fermierilor
Risotto de orz din Piața Fermierilor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți roșii de struguri, ceapă, porumb de vale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de piață pentru fermieri cu ceapă de primăvară, mazăre proaspătă și mentă, Risotto Cu Piața Fermierilor Flori Proaspete De Dovlecei Și Zucc Pentru Copii, și Salată De Piață A Fermierilor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras, ciupercile si porumbul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați orz, amestecând aproximativ 1 minut pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
Se amestecă vinul și 1/2 cană din bulionul de legume. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand lichidul este aproape absorbit. Repetați cu stocul rămas și 3 căni de apă, adăugând 1/2 până la 3/4 cană de stoc sau apă la un moment dat și amestecând frecvent, până la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă roșiile, 1/3 cană de brânză, busuiocul și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se presară cu 1/3 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista