Risotto de mazăre și slănină
Rețeta Risotto de Pean și slănină este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție conține 580 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, slănină, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Bacon, Risotto cu mazăre și slănină, și Risotto cu slănină și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță mică.
Gatiti slanina intr-o cratita mica si grea la foc mediu-mic, amestecand, pana cand este crocanta.
Transferați cu o lingură cu fante pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați usturoiul în grăsimea de slănină în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până devine auriu pal, aproximativ 1 minut.
Adăugați orez, amestecând pentru a acoperi.
Adăugați 1/4 cană de amestec de bulion fierbinte și fierbeți rapid, amestecând continuu, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați amestec de bulion fierbinte, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged și cu aspect cremos, dar totuși al dente, 18 până la 22 de minute. (Rezervați amestecul de bulion rămas.)
Adăugați mazărea și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Se amestecă brânza, untul, coaja și sucul. Risotto subțire cu o parte din amestecul de bulion rezervat, dacă se dorește și se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu slănină.