Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de mazăre și sparanghel verde. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 360 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Risotto De Sparanghel Sălbatic Și Busuioc Opal Cu Roșii Verzi Refrigerate, și Orez inspiralizat: Risotto de orez cu dovlecei de parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten).
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 4 ingrediente într-un bol de dimensiuni medii pentru microunde. Cuptor cu microunde la 3 minute. Se amestecă orezul și cuptorul cu microunde la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă 2 3/4 căni de bulion și 1/4 cană de vin. Acoperiți bine cu folie de plastic. (Nu aerisiți). Cuptor cu microunde la 9 minute. Rotiți cu grijă vasul fără a descoperi (pentru a încorpora amestecul) și cuptorul cu microunde la 8 minute. Îndepărtați cu grijă și aruncați folia de plastic. Se amestecă brânza și 1/4 cană bulion de pui, amestecând 30 de secunde până la 1 minut sau până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1/4 cană bulion suplimentar, 1 lingură. la un moment dat, dacă este necesar, pentru consistența dorită. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Între timp, desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului și tăiați-le în bucăți de 2 inci. Se sotează sparanghelul într-o tigaie antiaderentă ușor unsă la foc mediu 3 până la 4 minute sau până când este crocantă; amestecați mazărea verde. Amestecați amestecul de sparanghel, menta proaspătă tocată, coaja de lămâie și sucul de lămâie în risotto pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Mentă Proaspătă
Mazăre Verde
Nonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți imediat.
6
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit orez risotto în stil italian, un cuptor cu microunde de 1.100 wați și un vas de sticlă de 2 1/2 litri. Am constatat că ambalajele din plastic cu auto-etanșare, cum ar fi GLAD Press ' n Seal, nu funcționează în această aplicație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj