Risotto de lămâie cu mazăre, tarhon și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de lămâie cu mazăre, tarhon și praz. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 240 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, mazăre, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Risotto De Creveți Cu Mazăre Dulce Și Praz, Risotto cu mazăre de zahăr și Praz de primăvară, și Mazăre cu lămâie și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Adăugați mazăre; se fierbe 1 minut.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine. Aduceți bulionul de pui de casă la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați prazul și șalota în tigaie; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant. Se amestecă 1 cană de stoc; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați stocul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă mazărea; gatiti 1 minut. Se amestecă brânza, coaja, sucul, sarea și piperul.
Se ia de pe foc; se amestecă tarhonul și untul.