Risotto de lămâie-busuioc cu Topping de roșii este un fără gluten garnitură. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 342 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de coajă de lămâie, o picătură de sare, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Risotto de roșii și busuioc, Risotto Cremos De Busuioc De Roșii, și Risotto de roșii și busuioc cu Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti toppingul, combinați primele 8 Ingrediente. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
2
Pentru a pregăti risotto, topiți untul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu.
Adăugați orez și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Orez
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă bulion, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și nucșoară. Închideți bine capacul și aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Nucșoară
Bulion
Sare
Vin
6
Se ia de pe foc; așezați aragazul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Scoateți capacul. Se amestecă brânza, coaja, sucul și busuiocul. Se acoperă cu topping de roșii.