Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi

Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi
Rețeta Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 406 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de șalotă, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Frecat Cu Ierburi, Filet De Porc Frecat Cu Ierburi Bistro, și Chipotle-Filet De Vită Frecat.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Puneți homarul, cu capul înainte, în apă clocotită. Acoperiți oala; gatiti homarul 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se răcește.
3
Scoateți carnea din gheare și coadă, tocați grosolan și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Aduceți bulionul doar la foc mic într-o cratiță medie. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați șalotă; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie usor, amestecand ocazional. Se amestecă orezul și se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OrezOrez
7
Adăugați vin; gatiti pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați 1/2 cană de bulion cald, amestecând continuu, până când bulionul este aproape absorbit. Repetați cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă homarul; gatiti, amestecand continuu, doar pana se incalzeste bine. Se amestecă parmezanul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
HomarHomar
BulionBulion
9
Se servește imediat cu filet de vită frecat cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
10
Notă: pentru a economisi timp, achiziționați 6 până la 8 uncii de carne de homar gătită. Sau înlocuiți aproximativ 1/2 lire fierte, decojite și deveined creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este William Fevre Chablis Montmains Premier Cru ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
Terroirul unic de teren foarte pietros al Premier Cru Montmain produce un vin cu arome minerale foarte pronunțate, putere extraordinară și potențial excelent de îmbătrânire. Acest vin prezintă o structură excelentă, cu o lungime bună. Atât accesibil, cât și foarte proaspăt, arată o concentrare fantastică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista