Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi

Rețeta Risotto de homar cu filet de vită frecat cu ierburi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 406 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de șalotă, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Frecat Cu Ierburi, Filet De Porc Frecat Cu Ierburi Bistro, și Chipotle-Filet De Vită Frecat.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Puneți homarul, cu capul înainte, în apă clocotită. Acoperiți oala; gatiti homarul 15-20 de minute.
Scoateți carnea din gheare și coadă, tocați grosolan și lăsați-o deoparte.
Aduceți bulionul doar la foc mic într-o cratiță medie. Păstrați cald la foc mic.
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie usor, amestecand ocazional. Se amestecă orezul și se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Adăugați vin; gatiti pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați 1/2 cană de bulion cald, amestecând continuu, până când bulionul este aproape absorbit. Repetați cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă homarul; gatiti, amestecand continuu, doar pana se incalzeste bine. Se amestecă parmezanul și următoarele 3 ingrediente.
Se servește imediat cu filet de vită frecat cu ierburi.
Notă: pentru a economisi timp, achiziționați 6 până la 8 uncii de carne de homar gătită. Sau înlocuiți aproximativ 1/2 lire fierte, decojite și deveined creveți.