Risotto De Fistic Cu Șofran
Risotto de fistic cu șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 309 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți vermut, unt, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Fursecuri Din Dantelă Cu Fistic Șofran, și Fulgi de ovăz cu iaurt cu fistic, smochine și șofran.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adauga ceapa, si saut 5 minute.
Adăugați șofran, și saut 1 minut.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 2 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați vermut și 2 căni de bulion. Gatiti, amestecand constant, pana cand lichidul este absorbit.
Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul de gătire este de 30 până la 45 de minute.)
Se ia de pe foc, se amestecă brânza și fisticul.
* 1 cană bulion de pui poate fi înlocuit cu vermut.