Risotto De Fasole Verde
Risotto de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Risotto De Fasole Verde, Un joc cu alimente sau o fasole Fava Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F, și Risotto Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Aduceți fasolea și 1/4 cană de bulion la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; gătiți 10 minute sau până când sunt crocante.
Îndepărtați fasolea cu o lingură pliată și dați deoparte.
Aduceți bulionul rămas la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți), menținând cald la foc mic.
Adăugați untul, ceapa tocată și usturoiul în bulion în cuptorul olandez; gatiti 3 minute.
Adăugați orez și vin alb și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte la amestecul de orez în cuptorul olandez și gătiți, amestecând des, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1 cană la un moment dat. (Timpul de gătire este de aproximativ 15 până la 20 de minute.)
Se amestecă fasolea, cimbru, piper și parmezan; serviți imediat.
Risotto de sparanghel: înlocuiți 1 kilogram de sparanghel proaspăt cu fasole verde. Procedați conform indicațiilor.