Risotto De Dovlecei Cu Butternut La Cuptor

Risotto De Dovlecei Cu Butternut La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten? Risotto de dovlecei cu Butternut la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare includ Risotto La Cuptor Cu Dovlecei De Butternut, Risotto De Dovlecei Cu Butternut La Cuptor, și Risotto De Orz La Cuptor Cu Dovlecei De Butternut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand vinul se evapora, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulion și dovlecei în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți amestecul de orez de pe foc; amestecați brânza și ingredientele rămase. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când lichidul este aproape complet absorbit. Se amestecă ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"O mulțime de carne, fructe de pădure și caracterul de prune pe nas și cerul gurii. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stilul Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru epocă. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu purpuriu-roșu, dar luminos și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de tanini în care se remarcă cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.
DificultateGreu
Gata În56 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista