Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați risotto de dovleac usturoi. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. Acest fel principal are 765 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de parmezan, bucată de dovleac, supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto de porc cu usturoi și ciuperci, Risotto de orz cu ciuperci usturoi, și Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți pesto. Pulsează busuiocul, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie într-o pastă grosieră, adăugând suficient ulei de măsline pentru a produce o pură cu textură liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă într-un castron și se pliază parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Blanch usturoiul rămas în apă clocotită timp de 3 minute, până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți, reveniți în tigaie cu 200ml/7FL oz din bulionul de pui și jumătate din unt. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute până când usturoiul este moale și acoperit în bulionul siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc. Puteți face acest lucru cu până la 4 ore în avans.
6
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Aruncați cuburile de dovleac cu uleiul de măsline într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 10-15 minute până când carnea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
8
Faceți șalotele crocante. Îndepărtați-le în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Încălziți uleiul de 2 cm într-o tigaie mare și prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Scurgeți și păstrați cald.
11
Transpirați ceapa în untul rămas într-o tigaie mare superficială până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Sfat în orez, ridicați focul și prăjiți până devine translucid. Coborâți focul și adăugați stocul rămas câte un ladleful la un moment dat, amestecând bine până când stocul este complet absorbit înainte de a adăuga următorul ladleful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Odată ce orezul este al dente, pliați în cele 2 brânzeturi, căței de usturoi și dovleac și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®
13
Se servește cu un strop de pesto și șalotele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.