Risotto De Dovleac
Rețeta Risotto de dovlecei Butternut este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare la foc mediu; acoperiți și reduceți focul la minim. Păstrați cald.
Între timp, topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați dovlecei și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute.
Adăugați orez și gătiți 2 minute. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut.
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul Total de gătire este de aproximativ 20 de minute.) Se amestecă parmezanul și smântâna. Condimentează cu sare și piper după gust.
Transferați într-un castron mare de servire.
* 8 căni de bulion de pui pot fi înlocuite.