Rețeta Risotto de dovlecei Butternut este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
2
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare la foc mediu; acoperiți și reduceți focul la minim. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Între timp, topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați dovlecei și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
6
Adăugați orez și gătiți 2 minute. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Vin
7
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. (Timpul Total de gătire este de aproximativ 20 de minute.) Se amestecă parmezanul și smântâna. Condimentează cu sare și piper după gust.