Risotto de creveți și spanac

Risotto de creveți și spanac
Risotto de creveți și spanac durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 4,31 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, Risotto de creveți cu spanac și busuioc, și Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l cald. Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Se amestecă cu grijă 1 cană de bulion încălzit. Gatiti si amestecati pana cand tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați lichidul să se absoarbă între adaosuri. Gatiti doar pana cand risotto este cremos si orezul este aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați spanacul, creveții, brânza și piperul; gatiti si amestecati pana cand spanacul este ofilit si crevetii sunt incalziti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Culoare: Roșu granat strălucitor. Buchet: Complex și dezvoltat cu arome de fructe coapte. Palat: intens și bogat, cu greutate și extract mare, dulceața fructelor coapte persistă în finisaj lung. Recomandat cu: rață, păsări de vânat și preparate din carne roșie. O potrivire excelentă cu un curs fin de brânză.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista