Risotto de creveți și fenicul

Risotto de creveți și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de creveți și fenicul. Această rețetă face 2 porții cu 463 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bulion de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de creveți și fenicul, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), și Risotto De Fenicul Caramelizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Peel și devein creveți. Înjumătățiți creveții pe lungime și într-un castron condimentați cu sare. Ceapa se toaca marunt. Tăiați tulpinile de fenicul la culoare cu bulb, rezervând frunze și aruncând tulpini și tăiați orice straturi exterioare decolorate. Înjumătățiți becul pe lungime și aruncați miezul. Se taie bine becul. Tăiați mărunt suficiente frunze rezervate pentru a măsura aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță de 1 1/2 litru, aduceți bulionul și apa la foc mic și păstrați-le la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-o cratiță grea de 2 litri gătiți ceapa și bulbul de fenicul în unt la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 2 minute. Creșteți căldura până la moderat și adăugați vin. Gatiti amestecul, amestecand, 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de bulion fierbinte și se gătește, amestecând constant și păstrând la foc mic, până când bulionul este absorbit. Continuați să gătiți și să adăugați bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este fraged și cu aspect cremos, dar totuși al dente, 18 până la 20 de minute în total. (Va rămâne bulion.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
5
Se amestecă creveții în risotto și se gătește, amestecând continuu, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 3 minute. Dacă doriți, risotto subțire la consistența dorită cu niște bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BulionBulion
6
Amestecați frunzele de fenicul dacă folosiți și sare și piper după gust și serviți risotto imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista