Risotto de Crab și ciuperci

Risotto de Crab și ciuperci
Risotto de Crab și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1070 calorii, 32g de proteine, și 76g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat, unt, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Crab Rege, și Risotto de Crab și nucă de cocos cu Mango.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele măduvei într-un singur strat într-o caserolă superficială de 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 până când oasele sunt ușor rumenite și măduva este foarte moale când este străpunsă, 25 până la 35 de minute. Când oasele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, în aproximativ 30 de minute, ridicați 1 os la un moment dat și înclinați-l într-un unghi; folosiți un bețișor, o lingură de măduvă sau un cuțit lung și subțire pentru a elibera măduva și agitați-l într-un castron. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate din ciuperci. Clătiți ciupercile și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, amestecați ciupercile în unt până se rumenesc bine, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați orez și ceapă verde; se amestecă până când orezul este opac și ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați 3 căni de bulion, vin și coniac; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, amestecând des, până când lichidul este absorbit și orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă restul de 1/2 cană de bulion, apoi se adaugă crab și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
CrabiCrabi
8
Puneți risotto în boluri largi. Se acoperă în mod egal cu măduva, tăiată în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Cum să gătești crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
11
Păstrați crabii vii acoperiți în frigider până la 12 ore. Prindeți crabii cu atenție de la capătul din spate, între picioare și puneți într-o tigaie pentru a vă asigura că se potrivesc, cu o distanță de 3 până la 4 inci sub marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Îndepărtați crabii și umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi crabii cu 2 până la 3 inci. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pe rând, apucați crabii așa cum este descris mai sus și aruncați-i cu capul înainte în apa clocotită; dacă aveți prea multă apă, scoateți excesul și aruncați-l. Acoperiți tigaia și începeți sincronizarea. Când apa reia fierberea, reduceți focul la foc mic. Gatiti 1 1/2-la 2 1/2-Lira crabi 15 minute, 3-lira crabi aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Scurgeți crabii; pentru a putea manipula rapid, clătiți scurt cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
15
Cum să curățați, să spargeți și să scoateți crabul
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
16
Trageți și aruncați clapeta triunghiulară din partea burții.
17
Întoarceți burta de crab în jos; trăgând de la capătul din spate, ridicați carcasa din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
18
Scurgeți și aruncați lichidul din coajă. Dacă doriți, scoateți untul de crab moale, auriu și grăsimea albă de crab din coajă într-un castron mic pentru a mânca cu lingura cu crab sau pentru a amesteca într-un sos de scufundare. Dacă utilizați carcasa din spate pentru garnitură, rupeți secțiunea osoasă (gura) de la capătul frontal al carcasei și aruncați-o. Clătiți bine coaja și scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Pe secțiunea corpului, scoateți și aruncați membrana roșiatică care acoperă centrul (dacă nu s-a desprins cu spatele) și orice bucăți libere. Scoateți orice unt auriu rămas și adăugați-l în castron. Scoateți și aruncați branhiile lungi și spongioase de pe părțile laterale ale corpului. Clătiți bine corpul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Răsuciți picioarele și ghearele din corp. Folosind un spărgător de nuci sau un ciocan de lemn, crăpați coaja fiecărui picior și a secțiunii ghearelor. Cu un cuțit, tăiați corpul în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
21
Rupeți picioarele și ghearele; folosind degetele, o furculiță mică, o culegere sau un vârf de picior de crab, îndepărtați carnea. Trageți Secțiunile corpului și scoateți buzunarele de carne. Aruncați cojile. Un crab gătit, curățat de 1 3/4 până la 2 kilograme (cu coajă din spate) produce 7 1/2 până la 8 uncii (1 1/3 până la 1 1/2 căni) de carne; crabii mai grei nu au întotdeauna mai multă carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista