Risotto de ciuperci și pui

Risotto de ciuperci și pui
Ciuperci și Risotto de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 547 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ciuperci, stoc, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto De Pui Și Ciuperci, Risotto de orz, pui și ciuperci, și Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ciupercile. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați puiul, 1/4 linguriță de sare și piperul. Gatiti pana cand puiul este gata, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Scoateți amestecul din tigaie. Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În oala mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați orezul și amestecați până începe să devină opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați vinul și restul de 3/4 linguriță de sare în orez. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand tot vinul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul care fierbe și gătiți, amestecând frecvent, până când a fost absorbit. Orezul și bulionul trebuie să buleze ușor; reglați căldura după cum este necesar. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și lăsând orezul să-l absoarbă înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Gatiti orezul in acest fel pana se inmoaie, 25-30 de minute in total. Bulionul care nu a fost absorbit trebuie îngroșat de amidonul din orez. Este posibil să nu fie nevoie să utilizați tot lichidul sau să aveți nevoie de mai mult bulion sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se amestecă puiul și ciupercile, parmezanul și pătrunjelul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Serviți risotto cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Recomandarea vinului: ciupercile și parmezanul din acest fel de mâncare se vor potrivi frumos cu unul dintre Burgundiile roșii mai deschise, care au fructuozitate, pământ și aciditate fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista