Risotto de ciuperci și ardei Portabello

Risotto de ciuperci și ardei Portabello
Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto de ciuperci și ardei Portabello ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez arborio, ardei gras, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Cârnați italieni, ardei roșu și Risotto de ciuperci, Ciuperci Portabello Prăjite Fajitas, și Ulei De Măsline Ou Prăjit Cu Cartofi Prăjiți De Ciuperci Portabello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti ceapa in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ardeiul gras și ciupercile portobello în tigaie, condimentați cu sare kosher și piper și continuați să gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă orezul Arborio în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se toarnă vin alb în tigaie; gătiți și amestecați până când vinul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bulion de pui 1 1/2 căni odată, amestecând continuu pentru a permite fiecărui adaos să se absoarbă în orez înainte de a adăuga următorul, până când tot stocul este integrat, 20 până la 30 de minute. Se amestecă smântâna grea în amestecul de orez; gatiti aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați parmezanul în risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista