Risotto de ciuperci sălbatice este un fără gluten felul principal. O porție conține 447 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ciuperci morel, ciuperci cremini, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați morelele uscate într-un bol și turnați 2 căni de apă clocotită peste ele. Puneți deoparte timp de 30 de minute. Scoateți morelele din apă cu o lingură pliată, rezervând lichidul. Ar trebui să aveți 2 căni; dacă nu, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți morelele și clătiți încă o dată. Dacă unele dintre ciuperci sunt mari, tăiați în 2 sau 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ciuperci Morel
4
Turnați lichidul de ciuperci printr-un filtru de cafea sau un prosop de hârtie, aruncând solidele pietroase. Puneți ciupercile și lichidul deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Între timp, îndepărtați și aruncați tulpinile porcini și frecați orice murdărie de pe capace cu un prosop de hârtie umed. Nu le clătiți! Se taie gros și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul de pui cu cele 2 căni de lichid de ciuperci rezervat și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez, topiți untul și sotati pancetta și șalotele la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Se adaugă morelele și porcini și se sotează încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
9
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi boabele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați 2 oale complete din amestecul de pui la orez plus șofranul, sarea și piperul. Se amestecă și se fierbe la foc mic până când stocul este absorbit, 5 până la 10 minute. Continuați să adăugați amestecul de stoc, 2 oale la un moment dat, amestecând la fiecare câteva minute. De fiecare dată, gătiți până când amestecul pare puțin uscat înainte de a adăuga mai mult din amestecul de stoc. Continuați până când orezul este gătit, dar totuși al dente, aproximativ 25 până la 30 de minute în total. Când ați terminat, risotto-ul trebuie să fie gros și cremos și deloc uscat. De pe foc, amestecați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
șofran
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
12
Se servește fierbinte în boluri cu brânză suplimentară.