Risotto De Ciuperci Sălbatice

Risotto De Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de ciuperci sălbatice. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez, frunze de cimbru, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face bulion de ciuperci: într-un vas, combinați stocul, ciupercile crimini și ciupercile uscate. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute, până când aromele s-au infuzat. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai multă aromă posibil. Aruncați solidele. Întoarceți stocul încordat în oală, acoperiți, condimentați cu sare și piper și păstrați la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Pentru a face risotto: într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand ciupercile s-au inmuiat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Într-un vas mare, încălziți încă 2 linguri de unt și uleiul de măsline la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se sotează șobolanii timp de 1 până la 2 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, timp de 7 până la 10 minute, până când devine alb lăptos și opac și începe să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cimbru și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați vinul și amestecați aproximativ 2 minute, până când este aproape absorbit. Puneți aproximativ 1 cană din stocul fierbinte în orez. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand des, pana cand stocul este aproape complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați mai mult stoc, o ceașcă la un moment dat, amestecând ușor, până când bulionul este absorbit de orez înainte de a adăuga următoarea ceașcă. După aproximativ 15 minute, începeți să gustați orezul. În acest moment, adăugați stocul în mod judicios. Orezul trebuie să fie ferm, dar gătit în 18 până la 20 de minute Timp total de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Se amestecă ciupercile sotate, parmezanul și restul de 2 linguri de unt. Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista