Risotto De Ciuperci Sălbatice

Risotto De Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de ciuperci sălbatice. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez, frunze de cimbru, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face bulion de ciuperci: într-un vas, combinați stocul, ciupercile crimini și ciupercile uscate. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute, până când aromele s-au infuzat. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai multă aromă posibil. Aruncați solidele. Întoarceți stocul încordat în oală, acoperiți, condimentați cu sare și piper și păstrați la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Pentru a face risotto: într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand ciupercile s-au inmuiat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Într-un vas mare, încălziți încă 2 linguri de unt și uleiul de măsline la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se sotează șobolanii timp de 1 până la 2 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, timp de 7 până la 10 minute, până când devine alb lăptos și opac și începe să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați cimbru și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați vinul și amestecați aproximativ 2 minute, până când este aproape absorbit. Puneți aproximativ 1 cană din stocul fierbinte în orez. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand des, pana cand stocul este aproape complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați mai mult stoc, o ceașcă la un moment dat, amestecând ușor, până când bulionul este absorbit de orez înainte de a adăuga următoarea ceașcă. După aproximativ 15 minute, începeți să gustați orezul. În acest moment, adăugați stocul în mod judicios. Orezul trebuie să fie ferm, dar gătit în 18 până la 20 de minute Timp total de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Se amestecă ciupercile sotate, parmezanul și restul de 2 linguri de unt. Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista