Risotto de ciuperci coapte de Chef John
Risotto de ciuperci coapte de Chef John este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 343 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, Lasagna lui Chef John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Topiți untul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; condimentează cu sare și gătește și amestecă ciupercile până se rumenesc. Vor începe să se rumenească după evaporarea umidității.
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa.
Se presară cu piper negru și piper cayenne. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este translucida si moale.
Se toarnă orezul în tigaie și se amestecă până când fiecare bob de orez este acoperit cu unt. Se condimentează cu sare.
Se toarnă 1 cană bulion de pui în amestecul de orez. Ridicați căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând orezul până când lichidul este complet absorbit de orez.
Se toarnă o altă cană de pui în orez și se amestecă până când amestecul ajunge la foc mic.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când boabele sunt aproape fragede, dar încă ușor ferme, aproximativ 15 minute.
Transferați tigaia în plită. Condimentează cu mai multă sare, dacă este necesar.
Combinați restul de 1/2 cană de bulion de pui și smântână; se toarnă în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand constant pana cand orezul este fraged, 1 sau 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Stropiți 2 linguri smântână peste orez.
Adăugați Parmigiano-Reggiano ras și arpagic; se amestecă.