Risotto de ciuperci coapte de Chef John

Risotto de ciuperci coapte de Chef John
Risotto de ciuperci coapte de Chef John este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 343 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, Lasagna lui Chef John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Adăugați ciuperci; condimentează cu sare și gătește și amestecă ciupercile până se rumenesc. Vor începe să se rumenească după evaporarea umidității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Se presară cu piper negru și piper cayenne. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este translucida si moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
6
Se toarnă orezul în tigaie și se amestecă până când fiecare bob de orez este acoperit cu unt. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BoabeBoabe
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă 1 cană bulion de pui în amestecul de orez. Ridicați căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând orezul până când lichidul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OrezOrez
8
Se toarnă o altă cană de pui în orez și se amestecă până când amestecul ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
OrezOrez
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când boabele sunt aproape fragede, dar încă ușor ferme, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia în plită. Condimentează cu mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
11
Combinați restul de 1/2 cană de bulion de pui și smântână; se toarnă în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand constant pana cand orezul este fraged, 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CremăCremă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Stropiți 2 linguri smântână peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OrezOrez
14
Adăugați Parmigiano-Reggiano ras și arpagic; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ArpagicArpagic
15
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista