Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci Și Mazăre.

Instrucțiuni

1
Într-un bol rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu apa fierbinte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați porcini din lichidul de înmuiere, apoi clătiți-le și tocați-le grosolan. Turnați încet lichidul de înmuiere porcini într-o ceașcă de măsurare, oprindu-vă chiar înainte de a ajunge la granulația din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Topiți 2 linguri de unt nesărat într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciupercile enoki într-un strat uniform, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, fără a agita, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 minute. Amestecați enoki-ul și gătiți până se rumenesc uniform și crocant, cu aproximativ 1 minut mai mult. Folosind o lingură pliată, transferați ciupercile enoki pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaia medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ciupercile shiitake și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți ciupercile la foc moderat până devin aurii, aproximativ 4 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui și lichidul de înmuiere porcini la fiert. Acoperiți stocul și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul și gătiți la foc moderat până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi orezul și gătiți, amestecând constant, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, 1 cană la un moment dat, amestecând constant până când este absorbit între adăugiri. Risotto se face atunci când orezul este doar fraged și cremos, aproximativ 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Amestecați ciupercile rezervate de porcini și shiitake, restul de 1 lingură de unt și cele 2 linguri de parmezan. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
13
Adăugați enoki în tigaia shiitake. Gatiti la foc mare, amestecand, pana la cald. Puneți risotto-ul de ciuperci în boluri puțin adânci. Topiți risotto-ul cu ciupercile Enoki prăjite și pătrunjelul tocat și serviți cu mai multă parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Faceți înainte: ciupercile shiitake și enoki pot fi preparate prin Pasul 3 la începutul zilei și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista