Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci Și Mazăre.

Instrucțiuni

1
Într-un bol rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu apa fierbinte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați porcini din lichidul de înmuiere, apoi clătiți-le și tocați-le grosolan. Turnați încet lichidul de înmuiere porcini într-o ceașcă de măsurare, oprindu-vă chiar înainte de a ajunge la granulația din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți 2 linguri de unt nesărat într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile enoki într-un strat uniform, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, fără a agita, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 minute. Amestecați enoki-ul și gătiți până se rumenesc uniform și crocant, cu aproximativ 1 minut mai mult. Folosind o lingură pliată, transferați ciupercile enoki pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaia medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ciupercile shiitake și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți ciupercile la foc moderat până devin aurii, aproximativ 4 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui și lichidul de înmuiere porcini la fiert. Acoperiți stocul și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul și gătiți la foc moderat până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi orezul și gătiți, amestecând constant, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, 1 cană la un moment dat, amestecând constant până când este absorbit între adăugiri. Risotto se face atunci când orezul este doar fraged și cremos, aproximativ 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Amestecați ciupercile rezervate de porcini și shiitake, restul de 1 lingură de unt și cele 2 linguri de parmezan. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
13
Adăugați enoki în tigaia shiitake. Gatiti la foc mare, amestecand, pana la cald. Puneți risotto-ul de ciuperci în boluri puțin adânci. Topiți risotto-ul cu ciupercile Enoki prăjite și pătrunjelul tocat și serviți cu mai multă parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Faceți înainte: ciupercile shiitake și enoki pot fi preparate prin Pasul 3 la începutul zilei și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista