Risotto De Ciuperci

Risotto de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci Și Mazăre.
Instrucțiuni
Într-un bol rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu apa fierbinte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați porcini din lichidul de înmuiere, apoi clătiți-le și tocați-le grosolan. Turnați încet lichidul de înmuiere porcini într-o ceașcă de măsurare, oprindu-vă chiar înainte de a ajunge la granulația din partea de jos.
Topiți 2 linguri de unt nesărat într-o tigaie medie.
Adăugați ciupercile enoki într-un strat uniform, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, fără a agita, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 minute. Amestecați enoki-ul și gătiți până se rumenesc uniform și crocant, cu aproximativ 1 minut mai mult. Folosind o lingură pliată, transferați ciupercile enoki pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaia medie.
Se adaugă ciupercile shiitake și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți ciupercile la foc moderat până devin aurii, aproximativ 4 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult. Acoperiți și lăsați deoparte.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui și lichidul de înmuiere porcini la fiert. Acoperiți stocul și reduceți căldura la minim.
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul și gătiți la foc moderat până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este acoperit cu ulei.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 1 minut.
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi orezul și gătiți, amestecând constant, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, 1 cană la un moment dat, amestecând constant până când este absorbit între adăugiri. Risotto se face atunci când orezul este doar fraged și cremos, aproximativ 25 de minute în total.
Amestecați ciupercile rezervate de porcini și shiitake, restul de 1 lingură de unt și cele 2 linguri de parmezan. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați enoki în tigaia shiitake. Gatiti la foc mare, amestecand, pana la cald. Puneți risotto-ul de ciuperci în boluri puțin adânci. Topiți risotto-ul cu ciupercile Enoki prăjite și pătrunjelul tocat și serviți cu mai multă parmezan.
Faceți înainte: ciupercile shiitake și enoki pot fi preparate prin Pasul 3 la începutul zilei și păstrate la temperatura camerei.