Risotto De Caramel Sărat

Risotto De Caramel Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de Caramel sărat. Această rețetă face 6 porții cu 378 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 191 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare kosher, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Risotto De Caramel Sărat, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 căni (480 ml) apă. Topiți untul într-o tigaie grea de 3 litri (2,8 L) la foc mediu-mare. Când untul se spumează, adăugați orezul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând până devine translucid și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se toarnă laptele și apa fierbinte. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, timp de 15 minute, sau până când boabele de orez s-au înmuiat și sunt al dente (fierte complet, dar totuși cu o oarecare masticabilitate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
LapteLapte
OrezOrez
2
Faceți caramelul: în timp ce orezul se gătește, amestecați zahărul și 1/4 cană (60 ml) apă într-o oală grea de 4 litri (3,8 L) sau mai mare, cu laturile înalte. Gatiti la foc mare, amestecand, pana cand zaharul se dizolva si amestecul ajunge la fierbere. Nu mai amestecați și urmăriți siropul; când apar dungi aurii ușoare, rotiți cu grijă oala pentru a ajuta zahărul să se caramelizeze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Continuați să fierbeți până când amestecul capătă o culoare chihlimbar închis. Zahărul va începe să fumeze; acest lucru este normal. Când caramelul fumează de aproximativ 15 secunde, trageți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă crema într-un flux lent, amestecând constant. Aveți grijă, deoarece aburul fierbinte va bule furios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Bateți acest amestec până se combină ușor. (Dacă caramelul se prinde și devine o masă solidă atunci când se adaugă crema, readuceți tigaia la foc mic și continuați să bateți până se topește și se omogenizează. Puteți minimiza șansa de a profita prin încălzirea cremei înainte de a o turna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Adăugați orezul în caramel, amestecând bine. Se fierbe la foc mediu-mic, timp de 15 până la 20 de minute, până când o mare parte din lichid s-a evaporat. Se amestecă frecvent pentru a împiedica orezul să se ardă. Lichidul se va reduce și se va întuneca, iar orezul se va înmuia puțin mai mult. Budinca va arăta supă și subțire, dar se va îngroșa considerabil pe măsură ce se răcește. Se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
OrezOrez
SareSare
2
Transferați într—un recipient și dați-l la frigider până când budinca este la consistența și temperatura dorite-aproximativ 30 de minute pentru o budincă caldă și 2 ore pentru o budincă rece. (Dacă budinca rece este prea fermă, subțire cu puțin lapte integral.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
3
Se servește cald cu frișcă neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista